NUMOS Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Posiadam taki o to rower: http://www.mag-russia.ru/p-level_a5.htm Chciałbym przymontować do niego jakiś bagażnik pod sakwy i tutaj moje pytanie, czy da się w tym modelu przymocować bagażnik i jeśli tak to prosiłbym uprzejmie o doradzenie jaki;) Patrzyłem na jakieś mocowania i na dole i są nagwintowane dziury po obu stronach tuż nad hakiem przerzutki i pod śrubą adaptera hamulca. Podejrzewam, że jest to właśnie do bagażnika lecz martwi mnie to, że z lewej strony te dziury blokuje śruba od adaptera hamulca noo i od góry nie ma jak przymocować bo tam śrub żadnych nie ma. Pozdrawiam;)
lyndowss Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Kolejny temat i użytkownik z tam problemem. Jak poszukasz to niedawno był już taki. Kupiłeś samochód osobowy, a chcesz przerobić go na ciężarowy. Ten rower się nie nadaje do tego i dlatego nie ma otworów na bagażnik. Zamocować się pewnie da bagażnik, ale z autorskimi mocowaniami. Poza tym będzie wyglądać to co najmniej śmiesznie. W dodatku trzeba zrobić to z głową, żeby nie obciążać ramy w miejscach krytycznych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.