Dawidll Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam. Chcę kupić amortyzator RST SPACE JUMP TA i nie wiem czy będzie on odpowiedni do mojej ramy Leader fox dragstar. Jestem zupełnie zielony. Rower ma być głównie do dirtu, czasami do streeta. Zamierzam kupić go na tej aukcji http://allegro.pl/amor-rst-space-jump-ta-100-mm-olej-bar-ostatnie-i4160493343.html Nie wiem czy się opłaca. Zamierzałem kupić używanego ale nie mogłem nic znaleźć. Mój budżet to 1000zł (na cały rower), a na amortyzatora chcę wydać do 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Tak będzie pasował. Ale możesz sobie wstawić większy skok np 120mm choć nie wiem ile max można tam wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waxx Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ja też ciągle jestem w kropce co do amortyzatora i również rzuciła mi się w oko ta aukcja, z tym, że zastanawiam sie czy nie będzie lepszym wyborem duro djd 20 qlc-100 za 500 zł. Jeśli tak/nie to dlaczego oraz czy do zwykłej jazdy oś 20 mm to nie jest radosna fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi