KaJeTaN Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Czy moze mi ktos doradzic jakia piaste, obrecz, szprychy uda mi sie zakupic za 100 zl !! Musze zmienic całe kolo tylnie bo strasznie mi sie centruje... prosze o pomoc !! Chciałbym obrecz wzmacniana taka do lekkiego XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 za ta cene to sie raczej nic dobrego nie kupi jezeli juz chcesz wydac te 100zł to kup jakiegos remerxa ( czy jak to sie pisze) i ci starczy albo dozbieraj jeszcze z 50-100 zl i wtedy mozna myslec nad czyms "fajnym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WSAD17 Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Własnie... Możesz kupić za tą stówę ale na jakimś targu lub hipermarkecie... Dozbieraj 50 100 i bedziesz mial cos w miare dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.