mrowa46 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam Mam do sprzedania swój stary amortyzator z roweru w galerii, RST badajże Gila. Stan techniczny bdb blokada i regulacja działa ok, stan wizualny db - drobne zarysowania na dolnych lagach. Waga ok 2,5 kg, długość sterówki 20,7 cm. Cena ok 70 zl, mile widziany odbiór osobisty w Katowicach. Powód sprzedaży zmiana na RS Tora. Pozdrawiam Marcin
Mod Team mrmorty Napisano 17 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2014 hej, dołącz zdjęcia - wymóg konieczny!
mrowa46 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam Mam do sprzedania swój stary amortyzator z roweru w galerii, RST badajże Gila. Stan techniczny bdb blokada i regulacja działa ok, stan wizualny db - drobne zarysowania na dolnych lagach. Waga ok 2,5 kg, długość sterówki 20,7 cm. Cena ok 70 zl, mile widziany odbiór osobisty w Katowicach. Powód sprzedaży zmiana na RS Tora. Pozdrawiam Marcin Zdjęcia teoretycznie są w galerii rower, dodatkowo przy zakładania tematu jest opcja załącz plik i tam właśnie dodałem zdjęcie jednak nie jest ono wyświetlane. Link do zdjęć http://pokazywarka.pl/yxydey/ Pewnie łamie teraz regulamin odpowiadając w swoim temacie jednak nie mogę 2 raz edytować pierwszego posta.
dominoo1 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Odezwij się, jestem zainteresowany kupnem.
Mod Team mrmorty Napisano 13 Maja 2014 Mod Team Napisano 13 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.