D_D Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich Szukam pompki umożliwiającej nabicie 10 i więcej atmosfer - bez zużywania wszystkich sił itd. 10 atmosfer =10 bar = 146 PSI = 1 MPa Pompka ma być "przewoźna" - stacjonarne pompki mnie nie interesują. Cena do 100zł. Szukam czegoś od tygodnia i jak na razie same porażki - w wydawałoby się banalnym temacie pompki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Tez czegos szukam, moja pompka stracila sprawnosc gdy uzylem jej jako palki na psa i na razie pompuje przy pomocy przejsciowki na stacjach benzynowych, wiekszosc kompresorow nabija to 8 bar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D_D Napisano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 >prawie jak premier - jak to jest pompka? jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 wtf? co znaczy "jak to jest pompka"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Jaka to jest pompka zapytal, ciezko... Ja mam pompke BETO, taka za 14 pln i do szosowki sie nadaje, mozna napompowac na oko te 8 i jechac spokojnie, natomiast nie polecam SKS roxie, kupilem bo ladnie wygladala i pasuje mi do roweru ale to jest porazka, moze z 5 da rade nabic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Półprzytomny dzisiaj jestem. To była taka długa (okolo 45 cm) aluminiowa pompka SKS, nie wiem jak ona sie nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D_D Napisano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Półprzytomny dzisiaj jestem. To była taka długa (okolo 45 cm) aluminiowa pompka SKS, nie wiem jak ona sie nazywa. oczywiście chciałem napisać "Jaka to jest pompka" - przepraszam za literówkę. Czy ten SKS to może ten model ? http://www.bikeonline.pl/product_info.php?...products_id=957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Ja używam SKS-ki, pożyczonej od brata :030: troszkę trzeba sie namachać, ale generalnie mogło byc gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1s1983 Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 jaka to jest przejsciowka zebym mogl na stacji nabic detke na prescie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 trochę odkopię temat. Czy ktoś miał styczność z pompką road race? http://www.allegro.pl/item231228767_pompka...115g_nowa_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.