Youki Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam! Poszukuję roweru do FR. W grę wchodzą tylko używki. Budżet jaki jestem przeznaczyć to maksymalnie 1700 zł (z lekkim hakiem). Interesują mnie optymalnie ramy o wielkości w przedziale 17,5-19 cali. Mam 183 cm wzrostu a moja waga to 70 KG. Wstępnie zainteresowała mnie ta Merida . Oczywiście próbowałbym ją kupić za około 1250-1300 zł, uważam, że te 1500 zł to troszkę za dużo, tym bardziej iż rower wygląda na troszkę zaniedbany. Jeśli potrzebne są jeszcze jakieś dane/informacje to śmiało pisać, odpowiem. Czekam również na jakieś propozycje. Pozdrawiam!
tobo Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisz albo pokaż czym dla Ciebie jest fr, bo rower z linka to rower do zdecydowanie innego przeznaczenia, z widelcowym przeszczepem, który też fr nie jest.
Youki Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Napisano 17 Kwietnia 2014 Takie tam jazdy po bezdrożach, lasach, czasem jakieś skoki, hopki i te sprawy, czasem coś bardziej ekstremalnego, jakiś szybszy zjazd na trasie czy cuś. Wiem, że budżet lichy, ale nie mam dużo wymagań na początek To ma być coś takiego pierwszego, żeby douczyć się i w ogóle nabrać umiejętności.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.