AntyIdiota Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Użytkuję w tej chwili Nobby Nic Evo 26x2.1 z 2008 roku. Szukam białych opon które będą odrobinę szersze od Nobby Nic, dopuszczam użycie dwóch różnych modeli, przy czym w tym wypadku chciałbym aby model z przodu miał wyższy balon niż egzemplarz z tyłu. Chciałbym żeby miały mniejsze opory toczenia niż Nobby Nic. W temacie zaznaczyłem: nie Mezcal i nie Saguaro gdyż jest o nich 1000 tematów. Jedyne o co chciałbym się zapytać to czy balon Mezcala 2.1 jest szerszy czy węższy od Nobby Nic 26x21 oraz czy jest niższy albo wyższy. Proszę o pomoc w znalezieniu takich opon.
wiewioor Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Wymieniłem niedawno opony na Mezcale 2.1 drut, bardzo fajnie mi się na nich jeździ. Szerokość około 51, balon 48, wysokość 47. Ciśnienie ok. 2 bar. Mogłyby być troszkę szersze, bo to takie naciągane 2.0
GhOsTwrc Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Jezeli masz kolo 26" to jest Mezcal 2.3 ma juz naprawde bardzo fajny balon , guma przewidziana do Enduro , szkoda ze 2.3 nie wystepuje do 29er.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.