Skocz do zawartości

[pompka] Jaka najlepsza do Presta?

kamiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W decatlhlonie są pompeczki za 8 zł przystosowane i do presty i do wentyli samochodowych. Nabyłem ową pompke i bardzo ją sobie chwale - tania i bardzo efektywna :angry2:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Ja mam pompkę SKS INFUSION TT i spisuje się doskonale ma wyjścia na Prestę i na Dunlopa, więc może się okazać nieoceniona (dla innych bikerów) w czasie awarii czy to własnej czy kolegi. Kupiłem i nie żałuje zakupu jestem z niej bardzo zadowolony jak to mówią mała a dużo potrafi.

pozdrawiam adiplus

Napisano

Ta belo odpada... stuprocentowa tandeta.. nie znam nikogo kto by ją zachwalał... Polecam Author AAP One jest podobna do tego chińskiego sh*tu ale lepiej wykonana ma lepsze mocowanie(dodatkowy rzep) no i nie przepuszcza powietrza.. A po za tym jest przystosowana do obu typów wentyli... Jako użytkownik polecam

Napisano

Ja ma tą Beto i sprawuje się wyśmienicie, zapłaciłem za nią 10 zł. Mimo tego że jest nie teleskopowa to do szosy wyciąga 5 barów a do mtb prawie 3(wszystko zależy od siły w rękach i chęci :angry2: )

Napisano

Witam!

Ja mam SKS Rookie XL i też sobie ją chwalę - bardzo dobre i mocne mocowanie pod koszyk na bidon, mała i poręczna, szybko pompuje. Jedynie żeby mocniej napompować to ostatnio pomagałem sobie nogą, ale to pewnie dlatego, że w rękach nie jestem zbyt mocny :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...