kamiel Napisano 16 Czerwca 2006 Napisano 16 Czerwca 2006 Musze kupić pompke i nie wiem na jaką sie zdecydować. Oto moje propozycje: 1. SKS Rookie XL 2. SKS Infusion TT 3. BELO Jeśli znacie lepsze w podobnych cenach to podajcie
pchełas Napisano 16 Czerwca 2006 Napisano 16 Czerwca 2006 W decatlhlonie są pompeczki za 8 zł przystosowane i do presty i do wentyli samochodowych. Nabyłem ową pompke i bardzo ją sobie chwale - tania i bardzo efektywna
kamiel Napisano 16 Czerwca 2006 Autor Napisano 16 Czerwca 2006 U mnie w mieście nie mam gdzie kupić więc zostaje tylko allegro.
adiplus Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 Witam Ja mam pompkę SKS INFUSION TT i spisuje się doskonale ma wyjścia na Prestę i na Dunlopa, więc może się okazać nieoceniona (dla innych bikerów) w czasie awarii czy to własnej czy kolegi. Kupiłem i nie żałuje zakupu jestem z niej bardzo zadowolony jak to mówią mała a dużo potrafi. pozdrawiam adiplus
QWEY564 Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Ta belo odpada... stuprocentowa tandeta.. nie znam nikogo kto by ją zachwalał... Polecam Author AAP One jest podobna do tego chińskiego sh*tu ale lepiej wykonana ma lepsze mocowanie(dodatkowy rzep) no i nie przepuszcza powietrza.. A po za tym jest przystosowana do obu typów wentyli... Jako użytkownik polecam
Wilku89 Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Polecam Author AAP One, wiele osob ją ma i chwali sobie, ja tez mam i chwale. A kosztuje cos kolo 15zeta.
witt2 Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 a ja mam sks rookie XL mała lekka , wytrzymała , dla mnie idealna
karolyfer Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Ja ma tą Beto i sprawuje się wyśmienicie, zapłaciłem za nią 10 zł. Mimo tego że jest nie teleskopowa to do szosy wyciąga 5 barów a do mtb prawie 3(wszystko zależy od siły w rękach i chęci )
mike87 Napisano 30 Czerwca 2006 Napisano 30 Czerwca 2006 Witam! Ja mam SKS Rookie XL i też sobie ją chwalę - bardzo dobre i mocne mocowanie pod koszyk na bidon, mała i poręczna, szybko pompuje. Jedynie żeby mocniej napompować to ostatnio pomagałem sobie nogą, ale to pewnie dlatego, że w rękach nie jestem zbyt mocny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.