biker91 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Wielkimi krokami zbliża się toruński epizod Mazovii Ma ktoś już jakieś przecieki odnośnie tegorocznej trasy? Na stronie jest zamieszczona mapka z zeszłego roku, mam nadzieje że trasa będzie troche inna. Rok temu przejechałem FITa, w tym mam chrapke na MEGA. Wie też ktoś kiedy nastąpi oficjalny objazd? Tydzien przed Toruniem jest wyścig w Chorzelach, więc nie wiem jak to zostanie załatwione? Mozna tez sie ustawić na nieoficjalny objazd najprawdobodobniejszej trasy.. pozdr
Sagitt77 Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Faktycznie trasa jest taka sama jak rok temu ale to dobrze. Zeszłoroczna była całkiem fajna, urozmaicona i nie tak bardzo piaszczysta. Objazd za pewne będzie kilka dni przed maratonem. Ja jadę Mega, tak jak w zeszłym roku. W ten sposób można przejechać całą trasę, więc posmakować głównej atrakcji
joey Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Cześć U mnie zupełnie identycznie jak u biker91. Rok temu Fit teraz przesiadka na mega bo chcę całą trasę zobaczyć Mam nadzieję że będzie jak rok temu czyli strata 26 min do lidera. Ha to byłby sukces ale w to wątpię. Tak czy inaczej jadę bo lubię
Sagitt77 Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 A więc do zobaczenia na trasie i powodzenia Panowie i oczywiście też Panie . Oby pogoda dopisała
biker91 Napisano 3 Maja 2014 Autor Napisano 3 Maja 2014 Trasa oznaczona, więc dziś ją objechałem. Duże zaskoczenie - brak piaskownicy tuż za motoareną :] Trasa poprowadzona boczną szutrówką, która skręca w prawo( a nie wzdłuż toru kartingowego prosto).
joey Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Extra ta piaskownica rok temu zrobiła taki korek w sektorze 11 że musiałem zejść z roweru. Dziś startuje z 6 sektora więc raczej korki są mniej prawdopodobne. Powodzenia wszystkim i dobrego ścigania
Sagitt77 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Faktycznie, początek był inny niż rok temu. Mimo to na trasie było kilka miejsc piaszczystych i mocno rozjechanych. Ale ogólnie trasa fajna i przyjemnie się jechało. Pogoda nie najgorsza, tylko trochę wiało w otwartym terenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.