szewka Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam! Potrzebuje jakieś opinie na temat w.w sterów : http://velo.pl/czesci/stery-i-podkladki/accent/hsi-s01 Jak pracują? Czym się różnią od sterów accent airplane prócz wagi ? Wiadomo, chodzi o pół zintegrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Mam te stery ponad rok. Wszystko chodzi ładnie, uszczelnienie dobre. Łożyska nadal kręcą się jak nowe. Ostatnio pękła mi taka gumowa pokładka pod kapslem z logo ACCENT, ale nadal działają, więc nie wymieniam. Ode mnie +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 ok to jutro jade je kupic ... bo jak sie w sklepie zapytalem o airplane to mi koles powiedzial ze nie ma nawet w hurtowni na slasku i ze byl jakis przedstawiciel z velo u nich i mu opowiadal o jakims spoznionym samolocie z dostawa i ze ich zaskoczyla wiosna ze tak szybko przyszla... myslalem ze wybuchne smiechem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 To w Velo dość częsty przypadek. Od siebie naprawdę polecam. Cały sezon startów, błoto, deszcze, a w środku łożyska idealnie zasmarowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Temat do zamknięcia. Kupiłem je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.