Skocz do zawartości

[Licznik]Jaki licznik najlepiej kupić?

nokia1xd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak to się mówi-biednemu zawsze wiatr w oczy kole. Dlatego lepiej dołożyć,zakupić coś markowego i mieć spokój na dłuższy czas. A tak to wydasz kasy,będzie wnerw i po co to...

Polecam Sigmę-moja stara działała kilka ładnych lat i sporo kilometrów ze mną jeździła. Kolejny licznik ostatnio zakupiony-oczywiście Sigma :)

Napisano

nie kupuj żadnych chińskich wynalazków tylko sprawdzoną firmę sigma; jeśli nie potrzebujesz z dodatkowymi funkcjami to sigma 512

Napisano

"Chytry 2 razy traci" - proponuje kupic coś markowego: Sigma Sport, VDO, Cateye. Mi w tym roku wysiadła Sigma BC 800, dokładnie nie zapalają się 2 segmenty na wyświetlaczu LCD. Kupiłem ją jakieś hmm.. 10 może 12 lat temu wiec jej wybaczam ;)  Teraz kupiłem Sigme 8.12. W innym rowerze którym się opiekuję jest Sigma 509 już od jakiegoś czasu i działa bez zarzutu. Jeśli ma być taniej to możne Sigma z serii Speedmaster  ?

Napisano

Cateye jeszcze zrozumiem, chociaż nie jest to jakaś wybitna firma. Ale że ludzie kupują jakieś wynalazki które na samych zdjęciach wyglądają tandetnie...

Tylko Sigma, jeśli ma być budżetowo. Licznik to nie tylko liczba funkcji ale też jakość wykonania, materiałów, a przede wszystkim jakość przewodu, czujnika. Tandecie mówię stanowcze NIE.

Napisano

Jakiś czas temu też kupowałem licznik. Mój limit to było ok. 100 zł, więc stanęło na Sigmie 1609, ale kiedy miałem już zamawiać znalazłem Specialized: http://www.rowerowysklep.pl/akcesoria-liczniki-licznik-specialized-speedzone-elite-black-09-o_l_107_5509.html

Niecałe 50 zł, a wysoka jakość, dużo więcej funkcji od sigmy serii 5 i stosunkowo duży wyświetlacz. Mam go ok. półtora miesiąca i jak dotąd jestem bardzo zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...