robocin Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Od kilku lat chodzi mi po głowie taka właśnie wyprawa. Moja familja raczej nie chętna w tej materii więc szukam tu. To będzie moja pierwsza taka wyprawa, nie kręcę zawodowo ale mimo 40 lat z dobrym zacięciem ;-) Samotnikiem aż takim nie jestem, a w kilka osób na pewno będzie raźniej, zabawniej i przyjemniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixx17 Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam, a czy ma pan jakąś trasę i ile będzie czasu trwała taka wyprawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Czas wyprawy, a co za tym idzie i trasa zależna jest od dyspozycyjności uczestników. Ja jestem nieograniczony czasowo, a Ty jak z czasem stoisz. No i chyba tu to raczej nie mówmy sobie na "Pan", "Pani". Chcesz dłużej i bardziej po górach - ok, chcesz nad morzem czy mazurach chwilą zaczerpnąć - ok, jestem elastyczny w każą stronę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Więc skąd zaczynamy wycieczkę, bo jak dookoła to przydałoby się jakiś plan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jak realkrzysiu jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na dzieciaczek@op.pl dogadamy się i pogadamy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Kurcze, wlasnie mi taka wycieczka chodzi po glowie od jakiegos czasu. Mozesz napisac cos wiecej o tym co zaplanowales? Bardzo chetnie bym sie dolaczyl, gdybym dal rade jakos wygospodarowac czas itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.