wiktor92pzn Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam, nie ukrywam, że jestem tu nowy, a sprowadziła mnie potrzeba `odkrycia` nowych fajnych tras MTB w Poznaniu i w okolicach. Poznawanie tras z mapą/GPSem w ręce nie jest zbyt miłe i wygodne więc piszę tutaj, poza tym pedałowanie w grupie lub po prostu z kimś jest przyjemniejsze. Mianowicie: szukam jakiegoś zapaleńca pedałowania, który chciałby pokazać jakieś fajne i ciekawe trasy, a przy okazji zaliczyć trening. Trasy w granicach 40-50 km PS: oczywiście wiek, płeć i kolor włosów nie jest dla mnie ważny
Dydym Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Hej, w której części Poznania kolega przebywa ?
wiktor92pzn Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 dokładnie Podolany, ale podjechanie gdzieś oczywiście nie stanowi problemu
provid Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 W czwartki o 18-tej robimy trasy około 40-50 km (szlak łabędzi i powrót nadwarciańskim z Puszczykowa) jak jesteście chętni to zapraszam Zbiórka na starołęce za biedronką pod marketem budom market na książęcej. Nie wiem jak chłopaki ale ja na pewno będę bez względu na pogodę
Kawa Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 O to spoko co 2 czwartek bede bo niestety pracuje na 2 zmiany. W tym tygodniu akurat mam popoludniówki wiec odpadam.
provid Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Spoko Ja nikogo nie zmuszam ani nikogo nie namawiam Jak ktoś jest chętny, to zapraszamy Chłopaki o 18 zamykają sklep więc wyjazd jest ok 18:10-18:20 max
wiktor92pzn Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 czyli wyjazd raczej w szaro-czarną porę dnia, kusi - nie powiem dzięki wielkie za info, postaram się być. A powiedz mi jeszcze którędy jedziecie ze starołęki? bo to dla mnie 2gi koniec poznania, a wolę się oszczędzić dojeżdżając do was bo nie wiem co mnie czeka a skoro jedziecie w stronę puszczykowa, to gdzieś bliżej koło mnie chyba musicie przejeżdżać, wtedy chętnie bym dobił. Ale jak wam to mocno przeszkadza to postaram się być tak jak się widzicie
provid Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Trasa ma jakieś 40-45 km ale że chłopaki formy nie mają tylko brzuchy piwne to muszę ich trochę poganiać Spokojnie, nikogo w tyle nie zostawimy Puszczykowo jest już na powrocie Startujemy ze starołęki w kierunku na Daszewice, Wiórek, łabędzi szlak, wyjeżdżamy pod Rogalinem i asfaltem do Puszczykowa, zjazd na nadwarciański, Luboń, Poznań i do domu
wiktor92pzn Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Napisano 16 Kwietnia 2014 dobra, to już wszystko wiem, jak możesz to podaj do siebie kontakt i będę się odzywał jutro
bobik314 Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Cześć. Ja jestem z Piątkowa, ostatni przystanek pętli. Preferuje trasy głównie w terenie, idealna to ubita ziemia. Szybkość średnia wychodzi mi w runkeeperze na ogół 16-17 km/h w terenie przy trasach >40km. Myślę teraz o jakieś trasie w rejonie Oborniki - Puszcza Notecka w sobotę jak będzie pogoda: albo dojechać pociągiem do Obornik i rowerem do Wrześni, pokręcić się po puszczy. Drugi wariant to zielonym od Kiekrza przez Szamotuły do Wronek.
wiktor92pzn Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 bardzo ciekawe propozycję i chętnie się skuszę na którąś. też lubię takie trasy:) ale na pewno nie w sobotę bo jadę na MTB Marathon do Murowanej, ale w przyszłym tygodniu jak najbardziej możemy się umówić
Kawa Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Czy jutro wypad o 18 jest akutalny bez wzgledu na pogode??
provid Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie wiem jeszcze jak chłopaki ale ja jadę No chyba że będzie padać tak jak wczoraj wieczorem
micropoint Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Ja ostatnio śmigam wieczorami po żurawińcu. To trochę takie kręcenie się w kółko ale nie jest źle ponieważ jest mnóstwo ścieżek więc nie nudzi się tak szybko
bobik314 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Jak jutro odbiorę z serwisu to powrócę na Morasko - wszystko od góry aż po Warte. Moje tempo można poznać tutaj http://www.strava.com/athletes/4706983
wiktor92pzn Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 w takim razie ja jutro nie będzie mokrej pogody może ktoś chętny popedałować? oczywiście MTB i oczywiście rano (10-11) potem idę do pracy.
Dydym Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 A z ktorej dzielnicy Poznania jestes i gdzie chcialbys jutro jechac ? Jestem zainteresowany
wiktor92pzn Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 Jestem z Podolan. Co do planów dotyczących trasy to właśnie chciałem się zdać na kogoś z kim bym jechał bo moje trasy są juz dla mnie przynudnawe... W domu muszę być jakoś przed 14. Jestem otwarty na propozycje
RafalB Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Szosa, mtb tylko od czasu do czasu. Gdzie krece? http://www.strava.com/athletes/1787830
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.