spedytor Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam, Proszę mnie nie potraktować jak intruza. Założyłem konto na forum żeby zapytać o rower.. Może opiszę swoją sytuację, Pracuję od pon do piątku (8-16) Mam żonę, dziecko roczne więc ciężko jest znaleźć trochę czasu dla siebie. Mała rośnie i myślę nad jakąś wspólną formą spędzania czasu która pomoże mi trochę zadbać o formę i przy okazji zaszczepić w małej aktywne spędzanie czasu.W związku z tym chciałbym rower, na dobrą sprawę dwa.. Dla mnie, waga ok. 80-83kg wzrost ok. 178cm Trasy które bym pokonywał to głównie kostka brukowa która idzie wzdłuż wały + ewentualnie trochę terenu myśle że ok 70% twarda naw. 30% teren Rower dla mojej żonyTrasy te same - wiadomo waga 56kg / wzrost ok. 160cm To raczej nie będzie wpływać na wybór roweru ale do tego wszystkiego chciałbym kupić siedzisko dla małej i będzie przypinane do mnie i również do tego drugiego roweru.Kwotą jaką mogę wydać nie jest jakoś specjalnie ograniczona. Sugeruję się tym że zapał może równie szybko zniknąć jak i się pojawił więc nie chciałbym że kilka tysięcy złotych leżało u mnie w pwinicy. Rower dla mnie myślę że do ok. 3000PLNRower dla niej gdzieś do ok. 2000PLN
Mod Team Puklus Napisano 15 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 15 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.