hps Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Hey!Mam problem ze swoimi nowymi rękawiczkami Polednik SuperGel - mianowicie farbują i pranie ich w niczym nie pomaga. Prane były już ponad 10 razy, czasem przez całą noc i nic, farba zostaje na rękach nadal tak samo (i niestety na gripach to samo) Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Słyszałem o opcji prania w wodzie z octem ale czy to nie zniszczy po prostu rękawiczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Reklamacja ? Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 W sumie to rozwiązanie ostateczne, ale dziś się tak wkurzyłem na ten syf że już zgłosiłem niezgodność towaru z umową... Ale dzięks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.