krakowianka123 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Forumowiczów jestem tu nowa, to mój pierwszy post, więc bardzo proszę o wyrozumiałość Poszukuję przede wszystkim Pań do spokojnej jazdy po Krakowie i okolicach jak Ojców, Tyniec, bez większych szaleństw, wertepów itp Panowie również mile widziani, w grupie raźniej i przede wszystkim bezpieczniej Jestem kobietą i mam 30 lat, ale wiek nie gra dla mnie żadnej roli. Liczy się pasja do jazdy i pozytywne nastawienie do życia Chętnie także dowiem się czegoś nowego o rowerach, czego jeszcze nie wiem oraz przede wszystkim jak je poprawnie serwisować we własnym zakresie Pozdrawiam
f1xc Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam serdecznie brać rowerową, Wybieram się na krótki rozjazd po Dolinie Prądnika. Często też jeżdżę w okolicy Toru Kajakowego, Tyńca. Chętnie dołączę do osób jeżdżących w tych okolicach.
Gość Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 W sumie można skoczyć gdzieś razem, bo zawsze przyjemniej jeździ się w towarzystwie. Ogólnie staram się jechać na tyle ile pozwala mi kondycja. Ogónie lubię średnio szybką jazdę (nie spacerową), bo niestety kondycyjnie nie wyrabiam pod długie wzniesienia, ale chcę to stopniowo zmieniać. Niestety w następny weekend jestem poza Krakowem, ale jeśli w tygodniu będzie niezła pogoda to jestem chętny na wypad poza miasto
vitesse Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Ja dzis chetnie bym sie wybral na rower w okolice tynca i nie tylko
krakowianka123 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam wszystkich świątecznie! Miło, że jest taki odzew z okolic Krakowa Wybrałabym się dziś na spokojną przejażdzkę, również popołudniową, bez większych szaleństw oczywiście Oby pogoda dopisała, bo coś się chmurzyć zaczyna, bynajmniej nad Hutą...
CUBEMAN Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Dzisiaj pogoda srednio rowerowa byla, ale moze jutro bedzie lepiej... Ja chetnie sie do kogos dolacze, kto krazy po Krakowie.
vitesse Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 ja dzis sam machnolem prawie 37 km pogoda luks jak ktos ma chwile to niech wsiada na rower
CUBEMAN Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Tez wlasnie wrocilem. 45 km zaliczone. Pogoda swietna ale stada ludzi na sciezkach troche utrudniaja jazde.
spidermanpl Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Otwarte Treningi Rowerowe w Krakowie Niedziele godz.11:00 Wtorki MTB 17:30, czwartki SZOSA 17:30. Spotykamy się na rogu Błoń naprzeciwko Muzeum Narodowego.
niki50 Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Hej ktoś w czwartek wybierze się na rowerek poza Kraków??
akarka Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Hej Marek, ja dopiero zaczynam przygodę z rowerowaniem. Jeszcze nie przekroczyłam 30 km na raz...ale chętnie pojechałabym gdzieś poza kraków niż tylko kręcić się dookoła błoni
niki50 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Hej Marek, ja dopiero zaczynam przygodę z rowerowaniem. Jeszcze nie przekroczyłam 30 km na raz...ale chętnie pojechałabym gdzieś poza kraków niż tylko kręcić się dookoła błoni Cześć chętnie pokręcę w miym towarzystwiw...jak dysponujesz czasem w czwartek?
akarka Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Zasadniczo jestem otwarta na propozycje. Nie ma na tą chwilę żadnych planów, ale jeśli będzie ładna pogoda wolałabym uniknąć samego południa Nie byłam jeszcze w Tyńcu...ale jak masz jakieś fajne trasy na oku lub już sprawdzone a niedaleko to jestem za Pozdrawiam PS. Jutro mam zakręcony dzień w pracy ale powinnam odpisać coś konkretniej co i jak :] Pisz na priv
Gość Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 U mnie niestety odezwała się kontuzja sprzed roku, więc czekam na badania i diagnozę kolana. Jednak mam nadzieję, że w sierpniu będę mógł przyjechać się gdzieś, bo już coś mnie trafia, jak patrzę na stojący (od miesiąca) w kącie rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.