kreation Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Cześć, pojawiła się u mnie ostatnio możliwość zakupu kolarzówki w Niemczech, myślałem nad czymś używanym, bo w Niemczech jest całkiem sporo modeli które ludzie porzucili po przejechaniu 500km. Jest jednak taka różnica że w Niemczech są często dostępne inne modele niż w Polsce. Dlatego prosiłbym o podanie mi jakichś modeli kolarzówek w kwocie około 3000zł których mógłbym szukać patrząc po Niemieckich aukcjach. I jeszcze pytanie, czy jest jeszcze jakiś inny popularny portal gdzie mógłbym szukać, oprócz Ebaya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Mogą być nowe rowery ze 105 ale zależy jaki rocznik tej 105 ja miałem tą ostatnią generację z 2013 r. Ultegra to tylko odczujesz różnice w klamko manetkach reszta już nie. Ale na 105 też ładnie chodzi wszystko. Szukaj marek mniej znanych na dobrym osprzęcie. Bo za znane naklejki na ramie płaci się dodatkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreation Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A można prosić o jakieś przykłady modeli, później sam poszukam na eBay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 modeli masz całe mnóstwo, jak znajdziesz konkretny egzemplarz to czytaj o nim. sam kupiłem rower ściągnięty z Niemiec, na allegro od handlarza, za nieco ponad 3kzł, Red Bull, alu rama, całość na 105, widelec karbonowy, koła easton. Okazało się że to marka firmy Rose, rower był jak nowy i po roku czasu stwierdzam że to był super zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 albo pochodz po flohtmarkach sam widzialem kilka szos w granicach 1000 euro nowych lub prawie nowych, tylko spisz umowe z sprzedajacym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Poza ebayem to do rynku niemieckiego raczej nic nie będzie. Są jeszcze niemieckie fora rowerowe i dział sprzedam oraz prasa rowerowa i ogłoszenia w niej. Gazety dostępne w salonach EMPiK w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takao Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Polecam Bullsa. Również dostępne modele z zagranicy na naszym allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.