Czeczen Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam, z razji tego, że oryginalne heble nadają się do smieci muszę kupic nowe na przód i tył. Zastanawiam się nad dwoma modelami - Author ABS 3CC - Merida Green Brake Są praktycznie takie same, ceną się prawie nie różnią. W tej kwoce w ogóle ma znaczenie wybieranie między tymi dwoma? A może jakies inne? Łaskawie proszę o jakąś radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Miałem jedne i drugie. Różnicy nie odczułem. Kup, które Ci się bardziej kolorystycznie podobają. Wycięcia są nawet takie same. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że są robione w tej samej fabryce w tej samej technologi. Różniące się kolorem i sygnowaniem innego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ok, dzięki za pomoc Też mam takie podejrzenia co do ich produkcji, dlatego się wolałem spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.