tomekkar Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 WITAM JESTEM TU NOWY I NIEZBYT DOSWIADCZONY W SPRAWACH ROWERU, PYTANIE MOJE BRZMI CZY MOZNA DO ROWERU KTORY MA OSPRZET SHIMANO ALIVIO PRZELOZYC NAPED I KASETE OD SHIMANO DEORE ?
Darek1990 Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 popraw nazwe tematu szybko zanim admin zobaczy,i nie uzywaj capsa tak da się,tylko daj szczególy bebechów jakieś
Bartosz111 Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 No raczej, tylko czy manetki chcesz zmieniać? bo jak masz 8s to na 9s zmień i resztę przełożysz. A i wszystkie przerzutki 9s współpracują z 8s tak jak by coś. P.S. Nie krzycz tak tym capsem
tomekkar Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 w rowerze ktory uzytkuje jest Alivio a mam rozbitka z osprzetem Deore LX i chce przezucic tylko kasete tzn cale kolo bo rozmiar pasuje i korbe, manetki tez bym moze przezucil jak sie da? tylko czy bedzie to dzialalo z przezytka od Alivio? z tego co czytalem to deore LX jest lepsze o Alivio, a jesli nie bede mogl przelozyc manetek to czy bedzie to dzialalo?
Mod Team Puklus Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.