Szkielet13 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Zastanawiam się jaki amortyzator jest w tym rowerze jest on powietrzny ? I w ogóle jakie są opinie na jego temat ? Z tego co ja usłyszałem jest to Recon silver TK ale czy taka jest prawda to tego nie wiem. http://www.bikekatalog.pl/2013//rowery/1073/Romet.Jolene.1/ Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Szkielet13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 tak powietrzny ,,ogólnie dobre amorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkielet13 Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Tylko teraz jak się przyjrzałem to zauważyłem że ten amortyzator inaczej wygląda na zdjęciu . Dokładnie chodzi mi o takiego .http://www.bikko.pl/rower-gorski-romet-jolene-1-2013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Wydaje mi się jednak, że nie jest to powietrzny amorek. Powietrzne maja na lewej goleni korek z wytłoczonym napisem "air", a powyższy ma korek z napisem "preload" czyli naprężenie wstępne sprężyny. Tak mi się przynajmniej wydaje. Co nie zmienia faktu, że są to całkiem fajne amorki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No ten ze zdjęć wygląda na wersje coil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkielet13 Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No i wszystko jasne Dziękuje za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Tylko, że ten ze zdjęcia to raczej nie jest Silver, bo te chyba mają srebrne lagi? No chyba że się mylę. Teraz czy błędny jest opis czy zdjęcie? Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkielet13 Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi