MokryxD Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Kupię nowy bądź używany pulsometr najlepiej z kodowanym sygnałem, ale rozważę też wersję bez takowego. Stan minimum dobry, zegarek musi wyglądać, a nie jakieś powycierane egzemplarze. Myślałem o pulsometrze Sigmy, ale roważę też inny. Cena 100-125zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Prawdopodobnie będę sprzedawał http://bit.ly/OregonScientific Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 mam Polara w stanie BDB z opaska i IRDA do kompa z oprogramowaniem też s625 w pudełku itp cena 200 zł do negocjacji jakieś czujniki jakby co tez sie znajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Niestety w obecnej sytuacji nie mogę zakupić pulsometru. Inne wydatki zabiły mój budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.