MokryxD Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Kupię nowy bądź używany pulsometr najlepiej z kodowanym sygnałem, ale rozważę też wersję bez takowego. Stan minimum dobry, zegarek musi wyglądać, a nie jakieś powycierane egzemplarze. Myślałem o pulsometrze Sigmy, ale roważę też inny. Cena 100-125zł.
ukaniex Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Prawdopodobnie będę sprzedawał http://bit.ly/OregonScientific
rafalek940 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 mam Polara w stanie BDB z opaska i IRDA do kompa z oprogramowaniem też s625 w pudełku itp cena 200 zł do negocjacji jakieś czujniki jakby co tez sie znajda
MokryxD Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 Niestety w obecnej sytuacji nie mogę zakupić pulsometru. Inne wydatki zabiły mój budżet.
Mod Team Maniak Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 25 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.