GroobY Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, Aktualnie szukam roweru dla siebie 184cm oraz 110 kg wagi. Rower ma służyć do jazdy do pracy oraz wycieczek po lesie. Szukam roweru dla siebie i mam dylemat pomiędzy 27,5 a 29. Cały czas myślałem, że przy moim wzroście 29" będzie za duży .. do momentu aż się przejechałem takim rowerem. Fakt była to krótka jazda przed sklepem, a co innego jazda na co dzień. Chciałbym się zapytać czy ktoś o podobnym wzroście również miał obawy przed zmianą na takie koła i teraz jest zadowolony lub nie. moje typy w 29 to unibike fusion 29 lub evo29 Z góry dzięki Pozdrawiam Marcin Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez GroobY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 To przede wszystkim kwestia zastosowania a nie wzrostu. Wg mnie to bardzo dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Do jazdy takiej jak Twoja jak najbardziej może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) też się zgadzam żę unibike fusion 29 bardzo dobry wybór Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Jarosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi