Skocz do zawartości

[Buty] Kupię buty SPD roz.44

Adrian920422

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam Adidasy Razor rozmiar 44 i 2/3, stan pozawala na jazdę ale są naprawdę mocno poobijane i mogę je polecić jako buty dla kogoś kto chce spróbować o co w tym chodzi. Jeżeli buty z przebiegiem pewnie ponad 10 tys km cię interesują to cyknę foty:) 

Napisano

bloki już służą jako bieżnik, obie klamry swą ułamane do połowy(ale da się spoko zapiąć), paski w klamrach czasem przy mocnym zapinaniu przepuszczają, dziury w obu butach na zgięciu za palcami od zewnętrznej strony, pięty od zakładania/zdejmowania wytarte(w jednej została jeszcze pianka, w drugiej jest już na wierzchu zewnętrzny materiał, podeszwa mocno porysowana(większość czasu jeździły z ubijakami) ale cała, wciąż zadziwiająco sztywna, mogę puścić zrazem z blokami (praktycznie nowe, mają może 100-150km). Cenę zaproponuj sam:) Myślę że 50zł (z blokami) plus przesyłka mnie ucieszy, za mniej to chyba wolę je sobie zostawić na jakieś najgorsze warunki.

Jednak to rozmiar 43 1/3, ale normalnie noszę buty w okolicach 44-45 (z shimano mam 45).

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...