Skocz do zawartości

[strój] dziewczyna a facet w stroju

Duch

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dziewczyna ma jakieś "ale", to zrób tak: 1) poczekaj na upalny dzień 2) wybierz trasę typu "ciężkie obicie d***" 3) Ty załoz pieluchę (koniecznie na gołe ciało!!!), a ona niech się ubiera, jak chce 4) śmigajcie na rowerach nawet i cały dzień - tutaj nawet bardziej będzie się liczyła ilość godzin, a nie kilometry 5) następnego dnia zapytaj, czy coś jej nie boli... :twisted: :(

Ale tak naprawdę niektórzy są niereformowalni - co z tego, że "wyglądasz śmiesznie" (przynajmniej niektórzy tak twierdzą - bezguścia totalne!!! :028: ), jak nic ci nie obciera klejnotów :blink: , tudzież innych rzeczy, siodełko nie włazi ci tam, gdzie nie powinno i inne tym podobne atrakcje?

PS Nie chcę być uznany, za boorakka, ale to powinno być na zasadzie, że "ja nie mówię ci, jakich masz używać kosmetyków, więc ty mi nie mów, w czym mam jeździć".

Swoją drogą, jakby raz sama przejechała się w gatkach z wkładką, zmieniłaby zdanie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...