Dan1991 Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Siemanko mam problem z ramą jest ona z aluminium i odgięła sie w miejscu mocowania haka przerzutki i koła co widać na zdjęciu ,wygięcie to nie mam pojęcia jak powstało i jest niewielkie jednak skutecznie uniemozliwia mi skalibrowanie biegów najmniesza tarcza wchodzi ale czasem potrafi przeskoczyć przy większych prędkościach beg nr2 za mocno zgrywa sie z jedynką i potrafi sama ta 1 wskoczyć a na jedynce przekładnia jest zbyt blisko szprych i raz zachaczyła przerzutka i została zniszczona także nie używam tej tarczy ,powiedzcie mi jak zabrać sie za wyprostowanie tego niechciałbym niczego bardziej wygiąc a chodzi tu o niewielkie prostowanie
beskid Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Masz skrzywiony hak więc trzeba go zdemontować i wyprostować. Ja też widzę krzywy wózek przerzutki który da się wyprostować ręcznie. trzeba to tylko robić delikatnie.
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.