Magda394 Napisano 12 Kwietnia 2014 Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam. Mam problem z montażem blotnikow Simpla Next SDS. Mam rower górski. Jesli ktos mial juz takir blotniki to zapewnr będzie wiedział o co mi mniej więcej chodzi..otóż blotniki posiadają metalowe mocowania..i tu pojawia sie problem. Sa pod takiem kątem, że zamocowanie ich jest praktycznie niemożliwe. Wszelkie próby koncza sie tym, że blotnik albo jest źle ustawiony, albo jest zbyt blisko hamulca. Może znajdzie się tutaj ktoś, kto ma jakieś pojęcie związane z montażem tych blotnikow? Jestem tu pierwszy raz dlatego jeśli ktos będzie w stanie mi pomóc, to mogę nawet porobić zdjęcia części do ktorych próbuje przymocować blotniki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
PioDer Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Witam, Leżą pod złym kątem? Próbowałaś nagiąć troszkę te blaszki kombinerkami? W sumie nie ma tam wiele możliwości ustawienia, więc w końcu powinno się udać Pozdrawiam
Magda394 Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Dziękuję za odpowiedź. Szkoda, że tak późno Błotniki udało się zamocować- właśnie poprzez zagięcie blaszek pod odpowiedni kąt. Trochę techniki i człowiek się gubi Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.