Rafol Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Dzień dobry, Zastanawiam się na wyborem hamulców do roweru. Byłem w 2 sklepach i w oko wpadły mi te dwa modele M615 i M675. Jaka jest różnicy pomiędzy tymi hamulcami(oprócz ceny i wagi)? W jednym sklepie gość powiedział mi, że różnią się bebechami i wagą, a w drugim, że bebechy są takie same, z tym, że m615 jest robiony z 2 kawałków metalu a ten m675 z 1. A więc czym one tak naprawdę się rożnią i czy odczuję różnicę hamowania ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Za lenistwo karałbym kastracją tępym narzędziem. http://www.forumrowerowe.org/topic/141989-hamulce-tarczowe-roznica-miedzy-br-m596-br-m615-a-br-m675/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafol Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 No przeglądałem to wczoraj, a dzisiaj natchnęło mnie do napisania tego tematu.... Do zamknięcia, sory za śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi