Rafal88 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam, mam możliwość zakupienia tego rowereu w cenie ok 2600, czy się opłaca, jakie macie opinie na temat tego roweru? Pozdrawiam .http://www.trekbikes..._1_h2_compact/# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak jest nowy to jest ok wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Najsłabsze części w tym rowerze to miękka i często z krzywymi zębatkami korba na suport z osią kwadrat oraz piasty w kołach, które kiepsko nadają się do jazdy w każdych warunkach pogodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek56 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 W grudniu ubiegłego roku kupiłem używanego TREKA 1.2 z 2010 roku.Mimo że w latach 80-tych.jeżdziłem na rowerze przypominającym wyglądem rower szosowy ,to jednak jeżdżenia na TREKU uczyłem się jakby od nowa.Ale łagodna zima sprawiła że przejechałem już kilkaset km.Z każdym dniem i kilometrem poznawałem ten rower.Wydaje mi się być naprawdę ,użyję brzydkiego sformułowania,skalkulowany.Świetny na podjazdach,a i na zjazdach czuję się coraz pewniej ,i te same zjazdy pokonuję z coraz większą prędkością.Ponieważ rama i widelec są w w moim TREKU jak i w tym który chcesz kupić są takie same ,więc mogę spokojnie polecić.Co do osprzętu się nie wypowiem bo to chyba rzecz drugorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal88 Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 A czym się różnią koła 700x23 od 700x25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Grubością 23 mm i 25 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 A czym się różnią koła 700x23 od 700x25? Koła się nie różnią, różnią się ewetualnie szerokością opony, które są na nich zamontowane. W treku 1.1 jest opona 25c czyli teoretycznie o szerokości 25 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja bym jednak nie szedł w napis na ramie, tylko poszukał czegoś innego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgadzam się z Tobo - korby z masła, ale gwintowany suport pozwala na stosunkowo tani apgrejd z korbą pod kwadrat, wielowpust, Hollowtech II... Cieszy spora ilość miejsca na grubsze kapcie lub błotniki oraz możliwość zamontowania bagażnika z tyłu - zwiększa to wszechstronność roweru! Ja bym jednak nie szedł w napis na ramie, tylko poszukał czegoś innego . Rulez - a tak dokładniej, o co Tobie chodziło tym razem? POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.