Geiger Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam serdecznie forumowiczów. Do sprzedania mam komplet hamulców z klamkami BL-M445 i zaciskami BR-M446 ( wraz z śrubami mocującymi ).Hamulce są ściągnięte z nowego roweru, mają przejechane około 100 km. Ich stan określam na idealny ponieważ nie mają żadnych uszkodzeń, są odpowietrzone i działają idealnie. Klocki są w 95%. Długości przewodów to 72 cm. oraz 123 cm.Jeżeli cokolwiek będzie z nimi nie tak, jak opisałem, to przyjmę zwrot i oddam pieniądze.Preferuję odbiór osobisty. Oczywiście mogę wysłać po wcześniejszym przelewie należności.Na wszelkie pytania odpowiadam telefonicznie oraz mogę wysłać zdjęcia wybranego elementu na maila.W załączniku ( linku ) paczka ze zdjęciami http://speedy.sh/YHRnb/Shimano-446.rar Pozdrawiam. P.S. Na jednym ze zdjęć zacisk wygląda jakby był porysowany. ZAPEWNIAM ŻE NIE JEST PORYSOWANY. Prawdopodobnie kurz z podłogi się tak przyczepił i zrobił taki efekt
Mod Team durnykot Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.