giercio28 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dziś podczas jazdy wypadł mi jeden klocek z zacisku. Powodem był brak śruba trzymającej je. Nie wiem czy odkręciła się na skutek wibracji podczas jazdy czy nie była dokręcona.. Teraz mam pytanie. Czy dostanę gdziekolwiek taką śrubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/sprezynka-zawleczka-do-klockow-hayes-shimano-avid-i4139515703.html kupujesz , montujesz zamiast śrubki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 To lepiej wziąć kawałek przewodu elektrycznego i zrobić sobie "zawleczkę" w domu. Coś w ten deseń: http://www.endurorider.pl/wp-content/uploads/2010/07/IMG_0514.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Wlasnie wolalbym śrubę bo zawleczki potem jest ciężko wyjąć w razie jakiejś robory przy klockach. Jak nie to zrobie ta zawleczke ale nie ma jakis zamiennikow? Napisalem do sklepu w którym je kupielm i czekam na odp Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez giercio28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja sobie śrube zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A ja mam już oryginał. Wypadła mi w garażu i ja znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Najlepiej zrób jej jakąś zawleczkę albo przewierć na wylot i wsadź drucik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 W Aurigach nie da rady założyć zawleczki na oryginalną śrubę, nie przechodzi przez zacisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No chyba ze tak. To dać dłuższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi