Centek Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jako, że ogłoszenie ma wyłącznie charakter lokalny, to nie zamieszczam go w dziale Giełda, dlatego proszę o nie przenoszenie / zamykanie tematu.Cześć!Jeśli ktoś z Górnego Śląska jest zainteresowany nabyciem legendarnego oleju "Rohloff Special Chain Lubricant" to zapraszam.Szarpnąłem się i kupiłem ostatnio 1000ml (250ml mam dla siebie i znajomych) resztę mogę odsprzedać.Cena: za 50ml 11zł / za 100ml 21zł - pojemnik we własnym zakresie. Myślę, że pojemnik na olej każdy jakiś ma a jak nie, to mogę poratować Spotkać możemy się na trasie, orientacyjnie podałem promień mojego zasięgu, jeśli ktoś jest z okolicy, to zapraszam do siebie (Orzesze Centrum) Popytajcie wśród znajomych bajkerów czy nie potrzeba i zgłaszajcie swoje zapotrzebowanie w tym wątku.W celu dogadania odbioru piszcie wysyłając wiadomość na PW lub na GG: 7851717Pozdrawiam,Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Piszę się na 100 ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsMaxx Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja już odebrałem swoje 90ml. Polecam człowieka, mimo że jeździ bez kasku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Dzięki za zainteresowanie tematem Jeśli ktoś przy okazji chciałby nabyć smar ORLEN LITEN ŁT-43 - uniwersalny gęsty, smar łożyskowy. Nadaje się do piast, sterów suportów, łożysk maszynowych itd. Trudno wypłukiwany przez wodę, posiada składniki antykorozyjne. Cena: (5zł 200g / 4zł 150g) w białych plastikowych słoiczkach jak na foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek1985 Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Mistrzu ja biorę 100 ml oleju i 200 g smaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Zostało do podziału około 450ml Rohloffa (50ml 11zł / 100ml 21zł) i puszka 150g smaru ŁT43 (4zł). Buteleczki z dozownikiem już się skończyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja już swoją porcję odebrałem. Dzięki Centek za ogarnięcie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stratos91 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Zamawiam 100 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Odświeżam - Pisać kto jeszcze chętny na olej Rohloffa bo smaru ŁT43 już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 zamawiam 100 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Rohloff'a zostało niewiele - kto chętny niech rezerwuje i napisze wiadomość na PW lub na GG: 7851717 cena bez zmian: 50ml 11zł / 100ml 21zł Pojemniki z dozownikiem 1x100ml i 2x50ml też jakieś się znajdą a jeśli macie swoje to jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz1 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Biorę 50ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 polecam ! ps. trafiłem wczoraj przez lasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A ja już myślałem, że Cię wilki zjadły Jak widać da się do Orzesza dojechać i wrócić w całości... Kto następny się odważy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.