Skocz do zawartości

[olej do łancucha] Rohloff do podziału 750ml - Rybnik Tychy Gliwice Mikołów Żory

Centek

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że ogłoszenie ma wyłącznie charakter lokalny, to nie zamieszczam go w dziale Giełda, dlatego proszę o nie przenoszenie / zamykanie tematu.

Cześć!
Jeśli ktoś z Górnego Śląska jest zainteresowany nabyciem legendarnego oleju "Rohloff Special Chain Lubricant" to zapraszam.
Szarpnąłem się i kupiłem ostatnio 1000ml (250ml mam dla siebie i znajomych) resztę mogę odsprzedać.
Cena: za 50ml 11zł / za 100ml 21zł - pojemnik we własnym zakresie.

Myślę, że pojemnik na olej każdy jakiś ma a jak nie, to mogę poratować :thumbsup:

Spotkać możemy się na trasie, orientacyjnie podałem promień mojego zasięgu, jeśli ktoś jest z okolicy, to zapraszam do siebie (Orzesze Centrum) :thumbsup:

ocf5.png

Popytajcie wśród znajomych bajkerów czy nie potrzeba i zgłaszajcie swoje zapotrzebowanie w tym wątku.
W celu dogadania odbioru piszcie wysyłając wiadomość na PW lub na GG: 7851717

Pozdrawiam,
Tomek

u86z.jpg

Dzięki za zainteresowanie tematem :)

Jeśli ktoś przy okazji chciałby nabyć smar ORLEN LITEN ŁT-43 - uniwersalny gęsty, smar łożyskowy.

Nadaje się do piast, sterów suportów, łożysk maszynowych itd. Trudno wypłukiwany przez wodę, posiada składniki antykorozyjne.

Cena: (5zł 200g / 4zł 150g) w białych plastikowych słoiczkach jak na foto:

nqq4.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Rohloff'a zostało niewiele - kto chętny niech rezerwuje i napisze wiadomość na PW lub na GG: 7851717 cena bez zmian: 50ml 11zł / 100ml 21zł

Pojemniki z dozownikiem 1x100ml i 2x50ml też jakieś się znajdą a jeśli macie swoje to jeszcze lepiej :thumbsup:

tyj2.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu

- podobny temat już istnieje

- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...