poliglota Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie wysokości skoku amortyzatora. Jakiś czas temu kupiłem amor epicon który miał "fabryczną" wysokość 80 mm. Podczas tegorocznego przeglądu/serwisu stwierdzono że mógłby mieć większy skok nie tracąc na jakości. Ustawiono go na 120 mm i pracuje fantastycznie. Moje pytanie brzmi czy do danej konstrukcji roweru można dowolnie ustawiać wysokość skoku oracz czemu podczas sprzedaży(konfiguracji) roweru nie ustawiają tego pod klienta? Czemu nie podaje się do wiadomości klienta o możliwości takiej operacji? Czy są jakieś konkretne przeszkody ku temu? z góry dziękuję za informację pozdrawiam
Mod Team Maniak Napisano 10 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.