ironmanyou Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witajcie! Czy warto zainwestować w ten rower?? http://allegro.pl/rower-szosowy-szosa-szosowka-specialized-allez-m-i4140786598.html To ma być moje pierwsza szosa i nie wiem czy ten egzemplarz jest wart swojej ceny. Proszę o rady I czy rama dobra? ja mam 179 cm i 80 noga, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Na początek dobra, ale rama za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ironmanyou Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Czyli nie ma co sobie zawracać głowy jak rama za mala?? Bo mam tylko 40 km i jeszcze dziś mógłbym sobie nią pojeździć heh A czy warta swojej ceny w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Cena jest ok, tylko na pewno będzie za mała niestety. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LazyPete Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 54,8 cm rury poziomej to za mało dla 179cm? nie wydaje mi się. Jak masz blisko to podjedź i przymierz, obstawiam że będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Specjaliści na mój wzrost 185 cm zalecają speciala 58, więc szukaj 56 Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.