Skocz do zawartości

[U-Lock porównanie] MAGNUM 3001 vs Masterlock Street Fortum

bbc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dostałem właśnie ulocka na którego czekałem, ale mam kłopot bo dostałem nie tego co chciałem. Przesyłkę odebrała koleżanka w firmie i nie ma protokołu niezgodności. Jak będzie potrzebny to oczywiście zadzwonie do kuriera i powiem mu, że nie oddał mi przesyłki i nie ma mojego podpisu, więc niech wraca po ten protokół. Chodzi o to czy warto robić zamieszanie.

Zamówiłem ulocka Magnum 3001 a otrzymałem Masterlock Street Fortum (o taki: http://www.leisurelakesbikes.com/p/2878/master-lock-street-fortum-gold-sold-secure-d-lock )

Na forum w kilku miejscach są one wymieniane razem, ale odniosłem wrażenie, że Magnum cieszy się większą estymą (przynajmniej na tym forum). Cenowo są podobne więc stratny nie będę. Co sądzicie? Odsyłać?

Napisano

Dzieki. W takim razie nie bede robil zamieszania a tylko opieprze sprzedawce, bo mu sie nalezy (opisze wszystko w odpowiednim watku). W weekend poprzymierzam jak najlepiej przykrecic to trzymadelko.

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...