mrosporek Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam Planuje w tym roku dłuższą wyprawe rowerem po Polsce. Jako że będzie to moje pierwsze zetknięcie z namiotem to mam kilka pytań. Generalnie jeżeli kolega da rade jechać ze mną to chcemy spać na dziko. Jeżeli nie to niestety zostaja mi pola namiotowe. I tu moje wątpliwości o bezpieczeństwo na takim polu, zostawienie namiotu i roweru np. jak będę brał prysznic itp. Czy macie jakiś patent czy poprostu rower do przedsionka zamykacie i idziecie ? Może pytania głupie ale jak mówie nie miałem nigdy styczności z tego typu wyjazdem. Dzięki za pomoc.
Fenthin Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.