Martinelli Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Kupiłem ostatnio kask Catlike Whisper z polskiego sklepu internetowego. rok modelowy 2014. Wszystko byłoby super, gdyby nie naklejka z krajem produkcji zawierająca adres fabryki i napis (made in China). Czy obecnie Whispery są robione wciąż tylko w Hiszpanii czy również w Chinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Myślisz że to naklejka to zmyła dla CBŚ-u? Masz kraj produkcji więc o co pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinelli Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 pytam czy w tej sytuacji jest to podróba czy Catlike jest obecnie robiony w Chinach? Wszędzie słyszałem, że Whisper i Mixino w Hiszpanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 wszystkie poniżej są made in china http://www.aliexpress.com/premium/catlike-whisper.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=catlike+whisper&initiative_id=&isViewCP=y&catId=100002927&I18nSearchText=catlike+whisper&jump=kwref&isFirstJump=y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinelli Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ale, czy właśnie nie są to podróbki chińskie biorąc pod uwagę, że aliexpress to chiński towar? Niestety mam nawet ten sam karton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A ile dałeś za ten kask? Oryginał kosztuje ok. 500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 W jakim sklepie kupiles? Paragon/fakture dostales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Może trochę OT, ale nie chcę zakładać nowego tematu, a trochę pokrewnie: Wiecie może czym się różni kask Whisper od Whisper Plus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 A jaki to problem zapytać Catlajka, gdzie robi ten model? To raz. A upraszczając i nie pytając Catlajka. Jakby oryginał miał być robiony poza Chinami, a Chińczyk robił podróbę to chciałby to ukryć, podobnie jak sprzedawca, więc Chińczyk by nie naklejał, nawet jeśli to sprzedawca by ściągnął. Chyba, że oni wszyscy byliby niekumaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.