barbapapa11 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witajcie. Zamierzam w najbliższym czasie złożyć nowy rower. Będę potrzebował amortyzatora. Zastanawiam się mocno nad axonem 29" tylko nie mogę go nigdzie znależć, jedynie na jakieś czeskiej stronie. Gdzie go można kupić (niekoniecznie w polskim sklepie)? Jest też reba ( Gdzie najtaniej)? Znajdzie się jeszcze coś w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Pod jaką główkę ramy?? Zwykła czy taper?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Raczej będzie to tapered bo jeszcze nie mam ramy. Ale planuję kupić http://www.xmiplay.com/ProductDetails1578 a ona jest pod tapered. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ale fajna rama : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 To trzeba trochę dołożyć do czegoś lepszego niż ten Axon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Febe mozna spokojnie kupic za 1200 zl jak sie dobrze posuka. Ale ja nie moge nigdzie znalezc tego axona pod 29 znalezc Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.