bysio58 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej. Wymyśliłem sobie, że w nocy z wtorku 22 kwietnia na środę, koło północy wyjeżdżam z Iwca/k. Tucholi nad morze do Ustki, potem do Darłowa i z powrotem do domu . Razem wyjdzie koło 400 km. W razie czego będę miał namiot jakby zabrakło sił. Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Chyba sam pojadę, bo chętnych brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Jeden kolega chętny już jest, będzie jechał z Poznania do Iwca i dalej razem. Kto jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbas187 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 dokładnie, dołączam, z Poznania ruszam z kolega więc jest nas już 3,kto jeszcze? Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wycieczka się udała Jechaliśmy w trójkę ja i dwóch kolegów z Poznania. Ja zrobiłem 444 km w 20 godzin i 41 minut. Trasa i trochę fotek tutaj http://bysio58.bikestats.pl/1130263,Iwiec-Darlowo-Iwiec.html, zapraszam do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No pieknie. Graty!! Spaliście coś w trakcie? Średnia z przystankami taka wyszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Hej, w czasie wycieczki ani minuty snu , a ta średnia to jest bez przystanków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duratec Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Niezła traska ! Jak wyglądała sprawa z tyłkiem ? Jakie siodełka ? Jakieś defekty ? Jakieś smarowanie łańcuchów w trakcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Fajny trip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.