Skocz do zawartości

[1500zł] Ktory model z serii Hexagon? Porownanie i roznice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka! Mam takie oto pytanie... Zamierzam sobie kupic rower marki kross z serii hexagon. Nie wiem tylko ktory model wybrac... Moglby ktos cos doradzic? Jest duza roznica w jakosci np miedzy takim x2 a x3? Co to za roznice? Czy te roznice miedzy modelami warte sa swojej ceny?
Ogolnie rower bedzie przeznaczony tak pol na pol do dojazdow w miescie i rekreacyjnego off-roadu.
Z gory dzieki za odpowiedz :)

Napisano

Chyba, ze macie tez swoje inne propozycje. Do tej pory moj staruszek, kross sfx 50 bardzo mi odpowiadal,np z wzgledu na wytrzymalosc i ogolny komfort jazdy... Fajnie by bylo jakby sie znalazlo cos z tylna amortyzacja, o ile to ma sens w tej kwocie. Ogolnie mogloby byc cos w klimacie wlasnie sfx'a, chociaz watpie czy cos takiego sie znajdzie.

Napisano

No to w takim razie wracam do pierwotnego pytania... Ktorego hexagona wybrac? Czym sie roznia i czy te roznice sa warte swojej ceny?

W sumie ten level a2 tez nieglupi, ale nie wiem czy budzet pozwoli... Na stronie krossa cena to 1800zl, no i nie sadze zebym u mnie w miescie znalazl go taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...