mario199 Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Mam problem. Nie jestem doświadczony. Kupiłem przednie koło ze szprychami piastami itd... Zamontowałem je i niby wszystko OK oprucz tego ze troche opona skacze do góry w okolicach wentyla(chyba) , przez co jadąc na drodze asfaltowej czuc podskoki ((. obręcz nie jest krzywa, tylko opona jest w jednym miejscu szersza i niższa ((( . PROSZE O SZYBKO POMOC!! moze to cos z dętką?? sory jesli temat byl :PP przyzekam ze szukalem i nie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 dętka w okolicach wentyla wychodzi poza brzeg opony. Wyciągnij dentkę i włóż ją raz jeszcze. jeśli wentyl masz przykręcany do obręczy przykręć go dopiero na końcu. pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Masz źle założoną oponę. Musisz spuścić powietrze, odkręcić nakrętkę, która trzyma wentyl w obręczy, ułożyć oponę tak aby była wsunięta na całym obwodzie identycznie i napompować koło. Jeśli nie jesteś doświadczony to lepiej pojedź z tym do serwisu, bo sam będziesz się męczył dość długo, a w serwisie zrobią Ci to w 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Jeśli nie jesteś doświadczony to lepiej pojedź z tym do serwisu, bo sam będziesz się męczył dość długo, a w serwisie zrobią Ci to w 2 minuty. jak troche pougniata gume to i na dobre mu wyjdzie dzisiaj godzine a nastepnym razem minutke powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.