Skocz do zawartości

[rower] Next Deville

Yakochamochi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jestem na NIE!!!!!! Ta rama nie budzi mojego zaufania.Wygląda tak jakby miała pęknąć przy spawach na rurze podsiodłowej oraz suporcie i złamać się na poł.Co to jest ten NEXT :035: ???? KTOŚ WIE???? Wygląda jak makro...I co to za cena za rower do skakania.Chciałeś na tym czymś skakać???? Pozatym jeszcze nic ciekawego nie jest napisane o osprzęcie.Co to ma być...BO JA NIE WIEM.

Napisano

Wystarczyło poszukac rowery Next to makrokesze z zawyżoną ceną... i to znacznie...:/ Na stronie powinno być napisane ze jazda na tych roweruch grozi kalectwem bądz smiercią...:/

Napisz ile chcesz wydac na rower i w sumie to jaki bmx czy cos z amorkiem?;) bo dales link do ogolnej strony nexta....

Napisano

Dobrze myślałem,że to badziew. ;) Jeśli chcesz kupić rower do skakania nowy za tą cenę co next(jak mi się ciężko tą nazwę pisze)to wydaje mi się,że może być ciężko.Ewentualnie,można coś używanego dostać.Za 1599 zł można Krossa Panica brać.Napisz lepiej do czego Ci ten rower ma słyżyć(jak jeździsz) i co najważniejsze jakie masz na to fundusze.

Napisano

moge wydac 1100zl i nie chcem nic za posrednictwem allegro a kross panic to jak dla mnie to jest gowno bo ma to moj kolega chcialbym kross sign DS EX ale przekracza fundusze

a na allegro czy nigdzie nikt nie sprzedaje.

• 2 lata później...
Napisano

Witam! odkopuję stary temat bo chce kupić rower i mam do wydania ok.900zł na allegro zaciekawil mnie tylko ten next mozna go kupic za 800zł czy może za tą cenę znajde jakiś lepszy rower. Proszę o opinie

Moze dodam ze rowerkiem nie będę aż tak hardcorowo latał.

Aha i jeszcze jedno którego hamulec będzie lepszy czy zwykły czy taarczowy juz w tym rowerze jest wystarczający żeby zblokować koło?

• 2 miesiące temu...
Napisano

kogo się nie zapytasz powie ci że to kompletny badziew (i będzie miał rację) to jest po prostu niebezpieczne skakanie na takim rowerze. Dobra rama kosztuje więcej niż ten cały rower wiec ja bym się w taki rower z biedronki nie bawił. I ta rama ma jakieś dziwne kąty albo mi się tylko zdaje:P

• 1 miesiąc temu...
Napisano

jestem posiadaczem tego nexta i uważam że to wielkie gówno

rama jest nawet dobra, amortyzatory nie są złe ale osprzęt rozleciał mi się po trzech miesiącach

dzisiaj przy zwykłym wjeżdżaniu pod górę łańcuch po prosty pękł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...