Akuku Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Siemacie , Szukam porady , bo sam już zgłupiałem i sam nie wiem już czego chce Po tego rocznym wypadku , mój kross hexagon ucierpiał taż , ze pękła rama przy tylnej części Pokrzywione koła, przerzutki itp. Ogólnie tylko na cześci :/ Jeźdze głównie po Asfalcie , płytach betonowych oraz po piasku (droga piaskowa), las też się zdarza , ale to rzadziej . Teraz jakiego roweru mam szukać ?? myślałem nad szosówką , koła 28" 3 biegi z przodu , 8 biegów z tyłu . Rama alminiowa , a opony 28/1,3 (szerokość)Ale opony zawsze można szersze założyć .Rama prosta , przód amortyzowany .tylko że bardziej podoba mi sie styl w MTB I mam kłopot , sam już nie wiem czego tak naprawde potrzebuje
Fenthin Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.