Yakochamochi Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Fox Rulllllllllllllllleeeeeeeeeeeeezzzzzz To jestes jeden post do przodu :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 To jestes jeden post do przodu ty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondari Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ty też A ty może nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A ty może nie? A ty ?? No dobra żeby to już nie był kolejny bezsensowny post to powiem że ochraniacze dają bardzo dużo. Uważam że każdy powininen mieć kask. Sam mam full face i jestem z niego zadowolony (za nic bym w orzechu nie skoczył) spisuje sie dobrze. Myślałem też nad kupnem KRK Masochist na łokcie jeżdził ktos w nich, bo chciałem się spytać czy są dobre, i czy się nadadzą do FR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 nie wiem ale jeszcze nigdu nie upadlem na lokcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Sam łokieć może nie, ale przedramię można sobie nieźle zjechać... :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 zdaje sie ze te krk nie ochraniaja przedramienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.