Skocz do zawartości

[Kupię]Zestaw V-brake dobrej klasy

Grand231

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jak w temacie kupię parę dobrej klasy v-ek, najchętniej coś ze stajni Avida konkretnie SD5, interesują mnie same szczęki stan klocków obojętny, kolor najlepiej czarny.

• 5 tygodni później...
Napisano

@@Grand231, ja będę miał komplet szczęk avida (tak na 99% SD5) ale siedzę z dzieckiem w szpitalu pewnie jakieś dwa dni jeszcze i potem jak się przypomnisz (najlepiej mailem - podam na pw jeśli chcesz) to podeślę zdjęcia. Jedne szczęki mają maks miesiąc używania a drugie około roku Obie w pełnym zestawie z fajkami i mam jakieś wymienne okładziny chyba clarksa do tego.

Jak będziesz zainteresowany to daj znać, myślę, że bezpiecznie będzie jak napiszę, że szpital opuścimy w piątek.

Napisano

Mam nowe szczęki Promax i Tektro (całe komplety) w kolorze czarnym. Długości ramion 110mm (Promax i Tektro) i 120mm (Tektro).

Nie jest to co prawda Avid ale marki też dobre ;-)

W razie czego jestem na PW.

pozdravka

Napisano

Jak będziesz zainteresowany to daj znać, myślę, że bezpiecznie będzie jak napiszę, że szpital opuścimy w piątek.
Jestem zainteresowany odezwij się jak będziesz mógł, masz PW z mailem
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...