Grand231 Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam jak w temacie kupię parę dobrej klasy v-ek, najchętniej coś ze stajni Avida konkretnie SD5, interesują mnie same szczęki stan klocków obojętny, kolor najlepiej czarny.
mxdanish Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 @@Grand231, ja będę miał komplet szczęk avida (tak na 99% SD5) ale siedzę z dzieckiem w szpitalu pewnie jakieś dwa dni jeszcze i potem jak się przypomnisz (najlepiej mailem - podam na pw jeśli chcesz) to podeślę zdjęcia. Jedne szczęki mają maks miesiąc używania a drugie około roku Obie w pełnym zestawie z fajkami i mam jakieś wymienne okładziny chyba clarksa do tego. Jak będziesz zainteresowany to daj znać, myślę, że bezpiecznie będzie jak napiszę, że szpital opuścimy w piątek.
lukaszooo Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Mam nowe szczęki Promax i Tektro (całe komplety) w kolorze czarnym. Długości ramion 110mm (Promax i Tektro) i 120mm (Tektro). Nie jest to co prawda Avid ale marki też dobre ;-) W razie czego jestem na PW. pozdravka
Grand231 Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 Jak będziesz zainteresowany to daj znać, myślę, że bezpiecznie będzie jak napiszę, że szpital opuścimy w piątek. Jestem zainteresowany odezwij się jak będziesz mógł, masz PW z mailem
Mod Team durnykot Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Napisano 12 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.