hegemon Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jak sądzicie, który z rowerów byłby lepszym wyborem: Kross Level B4 2013 za 2200zł Kross Level B6 2013 za 2499zł (mam go w sklepie w swoim mieście) Podobno Levele B6 z 2013 już nie pękają. Może trzyma je nowy - lśniący lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 w b4 korba porazka, jak na taki rower. ile wazysz? bo w b6 masz 30mm golenie w duzym kole z duza waga lepiej bedzie 32mm, wiadomo b6 lepszy osprzęt lżejsza rama, w sumie w b6 zajechać amor wymienić na lepszy i całkiem dobra maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 "podobno" jesteś świadomy na co się decydujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristof3r Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Z pękaniem ram w Krossie częściej niż u innych producentów, to moim zdaniem gruba przesada. Pewnie produkowane są w tych samych fabrykach, co ramy zachodnich producentów. Miałem 2 rowery Krossa i wszystko było z nimi w jak najlepszym porządku. Uważam też, że ujadanie i nabijanie się z naszej rodzimej marki, która produkuje dobre rowery jest conajmniej dziwne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 tak zgadzam sie moja rama przezywa katusze i jest cała, s hody małe rampy, jeden dzwon po ktorym korba do wymiany bo zębatki pogięte i rama cała. moze i kiedyś pękały ale osobiście uznaje krossa za dobrą firmę idącą mocno do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi