rafik5544 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ELo szukam rekawiczek na rower,dodam tylko ze nie jezdze zbyt duzo,1/2 razy w tyg robie ok.30 km.Napiszcie co polecacie,nie musza to byc jakies wypasione rekawiczki ale przede wszystkim wygodne i zeby sie zaraz nie zniszczyly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 na sporadyczne wypady polecam z lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jak z Lidla to koniecznie zachowaj paragon, bo w moich odpadły po dwóch-trzech tygodniach "żelowe" naklejki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 answer won xc bardzo wygodne i przewiewne, swietnie trzymaja sie chwytow, jakos nie lubie tych z zelowymi wkladkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jakiekolwiek accenty - koszt ok. 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokowks Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja polecam Polednika. Do 30 zł masz sporo modeli do wyboru np. na allegro albo w mikesport. Jakościowo bardzo dobrze wypadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik5544 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 wlasnie przede wszystkim zeby byly wygodne i zeby zaraz sie nie podarly:) szukam takiego czegos max do 80 zeta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 80 zeta na sporadyczne wypady ? Wypas chciałbym tyle przeznaczyć na rękawiczki do intensywnej jazdy ale mam inne priorytety . Kup Chiba to będziesz je miał dożywotnio ... moje Chiba Gel Comfort zrobiły już ze mną 15 kkm w 3 lata. Nadal są używalne, choć w tym sezonie mam zamiar je wymienić, to oczywiście na kolejne Chiby. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik5544 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 wiesz,jak ja cos kupuje to nie na tydzien czy dwa tylko juz na dluzszy czas wiec chcialbym sie poradzic co polecacie w miare przystepnej cenie i zeby towar byl trwaly:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.