Hogg Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Na fotce poniżej moja stara szosa z bardzo wygodnym (o dziwo) siodełkiem. Niestety, jest mocno styrane i myślę nad wymianą na nowy model. I takie pytanko: chcę coś budżetowego (mocno zainwestowałem w mojego Treka 29er i portfel ledwo dyszy), wygodnego, białego i może stylistyką nawiązującego do poniższego style Vintage Jakieś propozycje? Do tego oczywiście sztyca (25,8 mm) Mimo, że z czasem pomaluję na nowo rower, to chcę zachować kolorystykę biało-czerwoną. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 jak jest styrane a wygodne to nie zmieniaj, w końcu to stara szosa, ma charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Właśnie pokrywam siodełko nową skórą. Spróbuję, może coś ciekawego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Czerwono-białe: http://allegro.pl/siodelko-selle-san-marco-power-ponza-racing-i4168530876.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dzięki. Tylko, że to raczej nie w stylu starej szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.