drnopl Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Siemka, Ostatni raz zajmowałem się tematem rowerów w latach 2000-2002 kiedy to bardziej wyczynowo... zjeżdżałem z górek, niestety, spora kontuzja, wyleczyła mnie z sportów kołowych na jakiś czas. Obecnie chciałbym znowu trochę pośmigać, ale już bardziej rekreacyjnie, niemniej jednak komfortowo, i czasem może trochę bardziej drapieżnie Szukam roweru chyba bardziej MTB niż Cross, ale nie przekreślam niczego. Mój przedział cenowy to jak w temacie - 1000-1800, mam ~180cm wzrostu i waga dość spora bo ~95kg, myślałem nad takimi propozycjami: 1) KROSS Level A3 2013 ~1800zł, nigdzie nie mogę znaleźć M'ki 19" na razie 2) KROSS Level A2 2013 ~1500zł 3) KANDS Maestro ~1300zł A może coś innego? Słyszałem że te Decathlonowe potworki nie są też najgorsze? Rower będzie jeździł po asfalcie i sporo po lasach, dlatego bardziej skłaniam się ku MTB.
drnopl Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie ma tutaj opcji edycji posta (albo od pracy mnie zamroczyło i nie widzę ) dlatego też w podbiciu posta. A co myślicie o Unibike Evolution '2013? mogę nagiąć mój budrzet, do tych ~2 tysiaczkó, byle się nie wpakować w jakieś bagno... z tego co widzę to w tym zestawieniu widzę że Evo byłby najlepszy? W podobnej cenie jest też Kross A4 '2013... Powoli zaczynam mieć mętlik w głowie, zbyt długa przerwa w pomykaniu
drnopl Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Napisano 11 Kwietnia 2014 Dni mijają, odpowiedzi brak, a mi dzisiaj przyszedł (a raczej przyjechał na pace hihi) Kross A3 2013 - Po pierwszych 30 km w zrżónicowanym terenie - poezja, jedynie przerzutka tylnia do lekkiej regulacji Temat można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.