gkaszka Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam, szukam sklepu gdzie bez żadnych problemów kupię rower Bulls Copperhead 3 27,5 model 2014 w wybranej przeze mnie kolorystyce. Udało mi się znaleźć 2-3 sklepy w Polsce które oferują go w swojej sprzedaży ale fajnie byłoby zobaczyć jakie są Wasze doświadczenia co do tych sklepów. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Fajnie byłoby wiedzieć, co to są za sklepy. To znacznie ułatwiłoby sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Adamos idziesz na łatwiznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Taa,wszystko chciałby mieć podane na tacy Zdaje się,że Activa z Rudy Śląskiej handluje m.in.Bullsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 moje doświadczenia co do tych sklepów są ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.