gkaszka Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, upatrzyłem sobie rower który mogę nabyć w sklepie ROWERY H. i M. Kowalewscy S.C. Czy mieliście kontakt z ww sklepem i jakie są Wasze opinie na jego temat? Dziękuję i pozdrawiam,
Tomek21001 Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Stacjonarny-centrum Swinoujścia,od lat w tym samym miejscu,ok.100 markowych rowerów w ekspozycji.Bywałem,nie ma czego się obawiać.
Miloniu Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Kupowałem u nich mojego crossa, koledzy też kupowali rowery. Stacjonarny sklep prowadzony przez rodzinę, duży wybór rowerów na miejscu i serwis. Opinia ani pozytywna ani negatywna. Wchodząc do sklepu wiedziałem czego chcę, znałem rozmiar, osprzęt itp - więc nie musiałem zadawać "kłopotliwych" pytań i dlatego nie mogę ocenić profesjonalizmu sprzedawców. Mają na miejscu serwis więc zieloni nie są Na pewno są zaufanym sklepem i nie musisz obawiać się o jakiś "wałek".
Mod Team michuuu Napisano 7 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2014 Allegro - opinie,komentarze o sprzedawcy: http://allegro.pl/show_user.php?uid=4928244 Ok. 400 komentarzy bez wtopy.
gkaszka Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 Dzięki Panowie, wahałem się pomiędzy zakupem tu albo w bikestacji, ale już się chyba zdecydowałem
Tomek21001 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Komentarz na temat działalności sklepu. Sobota,godzinę,może dwie przed zamknięciem,z serwisu nie było już nikogo i trudno się temu dziwić,sympatyczna jedyna Pani za ladą. Potrzebowaliśmy kilku narzędzi albo usługi.Sytuacja wydawałoby się przegrana...... A jednak.......po krótkiej,miłej rozmowie,zostaliśmy zaproszeni na zaplecze,do warsztatu,na zasadzie : proszę sobie wybrać,co potrzebne. Narzędzia conajmniej przyzwoitej jakości,wszystko co trzeba. Za fatygę - dziękuję i uśmiech. Duży plus,jak widać działalność nie kończy się na sprzedaży. Korzystając z forum jeszcze raz podziękowania i pozdrowienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.